Just another WordPress.com site

Vivi

Sziasztok! 🙂

Vivien 2012. Október

Viviennek hívnak, 26 éves vagyok. Jelenleg a KlikK Tv–hez és erre a blogomra írok cikkeket. [Azért most már nem ártana normális, fizetős munkahely se’. De állítólag ebben az országban nincs ilyen. Csak a Parlamentben. Ami viszont egy külön ország… :D] 

A cikkírás így kezdődött:

2010 nyarán jelentkeztem a VIVA Tv műsorvezető–válogatására. Akkor jött a VIVA Vivi mint becenév, mert jól hangzott és ez azóta is rajtam ragadt. A válogatás után egy–két hónappal megkeresett az egyik diákmagazin főszerkesztő–helyettese, hogy lenne–e kedvem cikket írni az újságba, mert épp társszerkesztőket kerestek. Készítettem egy interjút, a Megasztár 4.–ben megismert Fekete Dáviddal, ami be is került a magazinba.
Pár hónappal ezután egy pozitív hírekkel foglalkozó honlap szerkesztője írt nekem a Facebook–on. A KlikK Tv–től pedig Hesza keresett meg 2011 nyarán és egy ideig párhuzamosan írtam a két helyre, de a másik oldalról nemrég kiszálltam, onnantól csak a KlikK Tv–hez írtam. Majd 2012. január 5–től a VIVA Tv oldalán kezdtem a blogírást és 2012. június 14–ig írtam oda.

Nem terveztem a médiában elhelyezkedni, de akik olvassák a cikkeimet – és lehet adni a véleményükre – biztatnak. Ezt az oldalt azért nyitottam, mert ide is szeretnék írni minden olyan témában, amiről máshol nem tudok.
A cikkeim szerzői jogvédelem alatt állnak. Ha valahol fel akarod őket használni, akkor írj üzenetet. Itt vagy Facebook–on vagy e–mailen vagy akárhol… 😀
E–MAIL:
viva_vivi@msn.com

Számít a véleményed - írd meg! ;)