Just another WordPress.com site

Egy lány vagy egy fiú kapja az X–Faktor címet?

Antal Timi Olah Gergo 0001

Photo: RTL Klub

A hétvégén szinte minden az X–Faktor–ról szól az RTL Klub–on.  A műsor kapott egy külön talkshow–t is, amit majd ma délután 12:45–től láthatnak a nézők, élőben egészen estig, a döntő kezdetéig.  A műsorvezető Istenes Bence lesz.
A tegnap esti adásban már csak hárman versenyeztek egymással, elsőként azokat a számokat énekelték el, amikkel még a válogatóra neveztek. Elsőként Antal Timi lépett a színpadra és adta elő Duffy – Mercy című számát. Őt Gergő követte Stevie Wonder – Part Time Lover című számával.
A második részben duetteket énekeltek a versenyzők, nem egymással, hanem egy–egy másik, magyar énekessel. Ezt a részt ismét Timi kezdte, aki Kasza Tibivel énekelt egy régebbi Crystal–számot, az ’Amíg Csak Élek’–et. Aztán Oláh Gergő és a Back II Black frontembere, Bebe [Abebe Dániel] énekelték a ’Te Vagy Az, Akit A Legjobban’ című Back II Black–dalt, ami 2005–ben jelent meg és nagyon hamar sláger lett a rádiókban. A Juventus Rádió még a válogatásalbumára, a Juventus Mix–re is felvette ezt a dalt. Csobot Adél és Bery maradtak utoljára a duett–részben, Ők Bery és Váczi Eszter – Egyedül című számát adták elő.
A  megjelent 11 döntős előadásában a One Direction – One Thing című dalt hallhatták a nézők.
A tegnap este folyamán két meghívott előadó is részt vett a műsorban. Elsőként Viva Starr, aki az amerikai Akon’s Hit Lab–ben vált ismertté, de Ő egyébként egy magyar származású lány. A második vendég Takács Nikolas volt, aki ’A Boldogság Te Vagy’ című számát adta elő.
A tegnapi és a mai adásban is csak a nézői szavazatok döntenek a versenyben, így tegnap este már nem volt párbaj. Ördög Nóra elsőként Antal Timit jelentette be, mint továbbjutót, majd pedig hosszúnak tűnő percek után, végre kimondta a második nevet is: Oláh Gergő.
A ma esti döntőben tehát Csobot Adél már nem lehet ott.
A nézők szavazhatnak SMS–ben a 1799–re kell küldeni a versenyző nevét: Gergő vagy Timi. Telefonon pedig a 06 91 / 334–334–es számot kell hívni és ott beütni a 05–öst [Timi kódja] vagy a 09 –est [Gergő kódja].

Számít a véleményed - írd meg! ;)