Just another WordPress.com site

Elkezdődtek az X–Faktor élő adásai

Photo: RTL Klub

Az X–Faktor harmadik részének élő adásai október 13–án szombaton kezdődtek meg, az RTL Klub–on. A hosszú válogatás után 12 versenyző jutott el idáig, Őket hallhatták énekelni a nézők.
Az élő adásban elsőként Nagy Feró csapatai közül a PJZ lépett színpadra a Black Eyed Peas – Let’s Get It Started! című számával. A sokak által kedvelt Kovács László avagy Stone, a Zanzibar – Nem Vagyok Tökéletes–t adta elő.  Aztán például Zámbó Krisztián egy érzelmesebb dalt kapott, a BSB [Backstreet Boys] Incomplete–et énekelte, de nagyon jó hangulatot csinált Oláh Gergő a Bruno Mars – Runaway Baby című számmal is.
Miután minden versenyző színpadra lépett, Kocsis Tibor a tavalyi X–Faktor győztese mutatta be a legújabb dalát, amit Malek Miklós írt Számára. A címe: Forgószél.
A párbajban Fehér Zoltán és Kvaka Andrea versenyeztek egy–egy dallal, amelyek alapján a mentorok úgy döntöttek– 3 : 1 arányban –, hogy Zoltán volt a jobb. Így az első kieső szombat este Kvaka Andrea lett.
A műsor végén azonnal újraindították a szavazást, a bent maradt 11 versenyzőre éjjel–nappal lehet szavazni a 1799–es számra küldött SMS–ben: Adél, Bea, Dávid, Gergő, Krisztián, Like, PJZ, Spirit, Stone, Timi, Zoltán nevek közül lehet válogatni. Az SMS díja bruttó: 330Ft.

Számít a véleményed - írd meg! ;)