Just another WordPress.com site

Az X–Faktor mai kiesője: Zámbó Krisztián

Photo: RTL Klub

A hetedik élő show–t Kovács László ’Stone’ nyitotta meg a BeatricePancsoló Kislány című számával. Őt Csobot Adél váltotta a színpadon a Spice Girls – Mama című számmal. Adél előadását Geszti Péter úgy értékelte, hogy:
– Tudod, a legjobb hatban már tiszta hangok kellenek és az Benned nincs meg.
Adél erre csak annyit mondott, hogy tudja. Aztán következett Oláh Gergő, aki a Piramis – Szállj Fel Magasra! című számot énekelte, kicsit Michael Jackson–osra átdolgozva. Nagy Feró azt mondta az előadásra, hogy sokkal jobb volt, mint az eredeti.
Az adás második felében duetteket énekeltek egymással a versenyzők. Az első páros Antal Tímea és Szabó Dávid voltak, akik Christina Aguilera és Maroon 5 közös, nagy sikerű slágerét a Moves Like Jagger–t adták elő. Utánuk Kovács László ’Stone’ és Zámbó Krisztián egy Roy és Ádám – számmal álltak a színpadra. [Na, jó… ültek. :D]
A közös előadásban Rácz Gergő és Tolvai RenátaEz Még Csak A Kezdet című számát adta elő a hat, még versenyben maradt énekes. A meghívott vendég ma az előző X–Faktor harmadik helyezettje, Baricz Gergő volt, aki egy saját dallal érkezett a műsorba. Az előadott dal címe: Némán Állni.

A párbajban ma Kovács László ’Stone’ és Zámbó Krisztián vettek részt és végül a mentorok szavazatai alapján Krisztián esett ki.

Számít a véleményed - írd meg! ;)