Just another WordPress.com site

X–Faktor: A kilencedik adás

Szabo David 0001

Photo: RTL Klub

 Az előző adásból Kovács László ’Stone’ esett ki, így már csak négy versenyző maradt, akikre küldhették a nézők a szavazataikat. A mentorok bevonulása után már el is kezdték a műsort Hernádi Judit – Sohase’ Mondd! című számával.
Oláh Gergő első körben Berki Tamás – Tartozom című dalát énekelte el, amivel szerette volna megköszönni a Tv nézőknek, hogy eljuttatták a döntőig és az eddigi adások alatt szavaztak Rá.
 – Úgy éreztem, ennyivel tartozom – mondta el Ördög Nóra kérdésére válaszolva, hogy miért ezt a dalt választotta.
Szabó Dávid egy Elton John számmal kezdett, Antal Timi pedig a Wolf Kati – Szerelem, Miért Múlsz? – szal, ami nagyon jóra sikerült!
A második körben hallhattuk a Queen – Don’t Stop Me Now –ot, Oláh Gergő előadásában, ami szintén nagyon tetszett a nézőknek és a zsűrinek is.
– Olyannak látlak, mint amilyen az elején voltál. – mondta Geszti Péter az előadás után.
Gergő pedig azt felelte, hogy:
– Ne állítson meg most már senki, mert én előre akarok menni.
A közös produkció a VIVA Tv–n pár évvel ezelőtt leadott, ’A Stáb’ című műsorhoz írt, ’Kell Még Valami’ című dal volt. A meghívott együttes pedig a Belmondo volt, akik a Mikor című számukat adták elő.
Az eredményhirdetésnél elsőként Antal Timit jelentette továbbjutónak Ördög Nóra, aztán pedig Oláh Gergőt, így Ők ketten párbaj nélkül jutottak tovább a következő adásba. A párbajban szerintem Szabó Dávid volt a jobb. Sőt, sokkal jobb volt, mint a másik versenyző és mégis Dávid esett ki, mivel Nagy Feró a közönségre bízta a döntést. Bár előtte azt mondta – a Tv nézők is hallhatták –, hogy Maga sem ért egyet a saját döntésével, ennek ellenére Dávidra szavazott. Érdekes… 😉

Számít a véleményed - írd meg! ;)